Anna van Rijn Kanaal

Young Americans topervaring!

Vorige week maandag, dinsdag en woensdag zijn de leerlingen van 3T-havo/3T-vwo en 4T-havo/4T-vwo bezig geweest met het voorbereiden van een spectaculaire show samen met de Young Americans.

De Young Americans is een groep van jongeren van over de hele wereld tussen de achttien en vijfentwintig jaar oud die zich hebben gevestigd in Amerika en daar een studie doen waarbij ze alles leren wat te maken heeft met dans, zang en acteren. Vervolgens gaan ze op tour over de hele wereld om dit met kinderen te delen. Er zijn verschillende tours. Momenteel is er een tour door Europa, Japan en Amerika zelf.

Wat deze groep zo speciaal maakt is het feit dat zij niet alleen kinderen leren dansen en zingen, maar hun ook meer zelfvertrouwen geven door ze in aanraking te laten komen met activiteiten die deze kinderen nog nooit gedaan of gedurfd hebben. Daarom vind ik het heel speciaal wat de Young Americans doen. Zij geven zoveel positiviteit en energie en daardoor is de hele sfeer zo leuk, dat het helemaal niet erg meer is om van acht uur ’s morgens tot zes uur ’s avonds in een warme gymzaal te dansen en te zingen.

Woensdagavond was het dan eindelijk zover, de show in de Beursfabriek in Nieuwegein kon beginnen. Als verrassing hadden de Young Americans zelf ook iets voorbereid voor ons en konden wij nog even van hun kunsten genieten. Daarna was het onze beurt en hebben we een geweldige show neergezet met z’n allen. Het was echt een heel leuke ervaring. Ik heb er zoveel van geleerd en het zijn zulke leuke mensen. Inmiddels zijn ze alweer in Duitsland voor hun volgende workshops. Ik ga ze echt heel erg missen, maar gelukkig bestaat er zoiets als Instagram!

Anouque Voogt

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links