Anna van Rijn Kanaal

Waar is iedereen?

Misschien heb je het wel gemerkt: de laatste tijd tijdens de pauze is de aula toch wat leger, en er is luid gebonk te horen als je door de gangen loopt. Maar waar is iedereen toch en waar komt het geluid vandaan? Ik heb het antwoord voor je: het muzieklokaal!

Sinds het muzieklokaal is verplaatst naar 1.11 krijgen steeds meer leerlingen zin om muzikaal bezig te zijn. Ik herinner me nog een paar weken geleden, toen zat ik daar vaak bijna alleen. Nu staan er al gauw tien leerlingen te trappelen voor het lokaal in de pauze. Even lekker op de gitaar, piano, drums of keyboard spelen vinden veel leerlingen toch een leuke pauzebesteding. Omdat niet iedereen muziekles heeft (gehad), is het een geweldige kans om toch even lekker muzikaal bezig te zijn op school.

Soms komen er heel wat verborgen talenten tevoorschijn en gaan leerlingen samen aan de slag. Ik speel bijvoorbeeld gitaar, Toine op de piano en zo spelen en zingen we samen een lied. Ook docenten zijn zeer enthousiast: mevrouw Groente bijvoorbeeld (muziekdocente) vindt het geweldig om leerlingen zo samen te zien spelen en meneer Van Helleman, die ook zeer enthousiast is, zegt: ,,Ik vind het vooral erg nuttig.”

Ik vind het zelf geweldig om te zien hoe muzikaal onze leerlingen zijn en ik vind het mooi hoe muziek mensen samenbrengt! Ook benieuwd geworden naar hoe het allemaal klinkt? Of heb je zelf zin om een keertje lekker te komen spelen? Kom vooral een keertje langs op dinsdag of woensdag!

Marina van den Bosch

 

 

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links