Anna van Rijn Kanaal

Te laat om 8:29u

De ergernis van alle leerlingen: de bel die elke dag maar weer twee minuten te vroeg gaat. Denk je dat je weer keurig op tijd in je les bent, krijg je te horen dat de tweede bel al is gegaan en mag je een te-laat-briefje halen bij onze altijd gezellige receptionistes. Met daarop dan 08:29.

Waar ligt het probleem nou? De Mediagroep is naar Yan Kees toegegaan om verhaal te halen. Na onze pittige ondervraging kwamen we er achter dat hij er niets van afwist. Hij wist niet eens dat het probleem bestond! Dus hebben we hem duidelijk uitgelegd wat het probleem nou precies inhoudt. Hij gaf als (slap) excuus dat de klok van de bel ontzettend lastig is in te stellen. En dus in de vakanties ook doorgaat met bellen en dat hij soms ook ’s nachts opeens af kan gaan. De omwonenden hebben er al over geklaagd, maar onze conciërges weten niet precies welke dag dit is, alleen dat het in het weekend is.

Wel heeft Yan Kees ons beloofd dat Goof de bel in de herfstvakantie gelijk zal zetten. Het probleem zou dus na de herfstvakantie opgelost moeten zijn. Nog even een weekje volhouden dus!

Bas van Zanten en Saskia Roozeboom

 

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links