Anna van Rijn Kanaal

Revue in the future!

Vorig jaar kwamen de ski’s, snowboards en warme winterjassen naar buiten voor Revue Après-ski. Het jaar daarvoor beleefden wij de Revue in Prison, met beruchte schurken en streepjespakken. En dit jaar kijken we niet alleen alvast vooruit naar de revue van 2019, maar een paar decennia verder in de tijd.

Tijdreizen, vliegende auto’s en andere technische snufjes, alles is mogelijk bij de Revue in the Future! Op donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart gaan de deuren naar de toekomst open en zullen futuristische acts de avond vol maken. Zien we jou terug in de toekomst?

Elk jaar weer verschijnt jong en oud op het podium om leerlingen, ouders en docenten te vermaken. De show staat daarom ook bekend als dé show door leerlingen, voor leerlingen. Om dit waar te maken hebben we niet alleen enthousiaste leerlingen nodig die hun talent willen showen, maar ook gemotiveerde leerlingen die het leuk zouden vinden om achter de schermen mee te helpen. Op woensdag 14 november zullen de crewmembers van de Revue de klassen rondgaan en kan jíj je inschrijven als act. Dit kan van alles zijn: dans, zang, een instrument bespelen, cabaret of een goochel act. En als je er niet zo van bent om in de spotlights te staan, dan kan je jezelf ook opgeven voor een rol achter de schermen.

De hele Revue crew hoopt jong en oud terug te zien op donderdag 7 en vrijdag 8 maart bij de Revue in the Future!

Tot dan,

Het PR-team

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links