Anna van Rijn Kanaal

Revue 2016: hoe wild wil je het hebben?

Ook dit jaar was de Revue, met als thema The Wild West, weer een groot succes. Er kwamen weer mooie stemmen en geweldige dansacts langs! De leerlingen hadden ook dit jaar weer alles goed geregeld: licht, geluid, decor, make-up en natuurlijk alle acts!

Het geluid was soms wel wat minder doordat het paard van presentator Jeff aan de kabels had geknabbeld, maar dat was niet zo’n groot probleem. Een paar reacties uit het enthousiaste publiek: ,,Ik vond het een superleuke show, al mochten sommige gitaristen wel wat vrolijker kijken” en ,,Het was een leuke avond met superleuke presentatoren en leuke acts.”

Hoe hectisch het ook was achter de schermen, de artiesten hebben het allemaal prachtig gedaan op het podium. Het was dus weer een geslaagde avond!! Voor de regisseuses Emma en Sharon was het hun laatste jaar, zij zullen volgend jaar vervangen worden door Kayleigh en Carmen. Ook bij andere onderdelen van de Revuecrew, zoals het geluid en het podium, maken ervaren krachten plaats voor jong talent. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het volgend jaar weer geweldig wordt. Jij ook? En welk thema zullen ze voor ons bedenken? We gaan het volgend jaar zien bij de Revue 2017. Tot volgend jaar!!!

Tristan Zwaan & Marina van den Bosch

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links