Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Anna van Rijn Kanaal | 27 mei 2019

Scroll naar boven

Top

Geen reacties

Reis mee met de Revue naar de toekomst!

Reis mee met de Revue naar de toekomst!

De eerste week van maart is alweer ingegaan en de Revue-crew is alweer actief bezig om de jaarlijkse show van het Anna van Rijn te organiseren. Oud en jong werken samen om voor ouders, leerlingen, opa’s en oma’s, ooms en tantes een geweldige show neer te zetten.

Verschillende acts nemen je mee in het jaar 2059, een poppentheater werpt een blik in de toekomst en probeert op een komische manier een serieuze boodschap over te brengen over moeder natuur in de toekomst. Niet alleen hebben leerlingen zich uitgesloofd om hun talenten te laten zien, ook een van de conciërges heeft zich eraan gewaagd. Benieuwd hoe het er allemaal aan toe gaat? Koop dan snel nog je kaartje in de grote pauze in de aula of kom gewoon langs aan de deur. Er zijn nog kaartjes beschikbaar!

Namens de PR-crew wensen wij alle acts en het publiek een geweldige show toe. Over de inhoud kunnen we natuurlijk niet te veel zeggen, maar we hopen de toekomst jullie spectaculaire optredens gaat brengen. Tot bij de Revue in the future 2059!

Revue-crew

Geef uw mening