Anna van Rijn Kanaal

Open Dag drukste in jaren

Zaterdag 3 februari 2018 was het open huis op het Anna van Rijn College. Zoals elk jaar waren er weer veel bezoekers, maar dit jaar was het de drukste open dag die we sinds tijden hebben gehad. Er waren ook weer veel leerlingen die meehielpen.

Om half tien gingen de deuren open, maar rond tien uur werd het pas echt gezellig druk. Er was een speciale gymnasiumafdeling waar werd verteld over Grieks en Latijn; in het scheikundelokaal werden allerlei proefjes gedaan; bij de gymzalen waren activiteiten en er waren dansuitvoeringen van de Lucia Marthas’ dansgroep.

Er waren naar schatting zo’n 650 bezoekers gedurende de dag. Er hebben enorm veel leerlingen van het Anna van Rijn geholpen met het open huis, zo’n 150 tot 200, bijvoorbeeld bij de dansuitvoering, of door gids te zijn of te helpen in de kantine. We stelden ook een paar vragen aan mevrouw Pauw, teamleider onderbouw en verantwoordelijk voor de organisatie van het open huis: ,,Het was dit jaar veel drukker dan vorig jaar, maar we merkten ook dat er meer jongere kinderen waren van groep 7. Die oriënteren zich nu alvast voor middelbare scholen, en we hopen natuurlijk dat ze volgend jaar weer terugkomen.” Zoveel bezoekers betekent dus niet meteen dat er ook zoveel inschrijvingen komen.

Yasmin Al-jarrah

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links