Anna van Rijn Kanaal

Op schoolreisje naar RTL Late Night

Het is alweer even geleden, maar de Mediagroep is op uitje geweest naar RTL Late Night. Een wilde avond met veel carnavalsballads, aandacht voor de Olympische Spelen en natuurlijk de mooie kont van niemand minder dan Jan Versteegh.

Voor Jorgie, Cynthia (oud-leerling hier op het Anna) en mij begon het avontuur in Amsterdam iets eerder dan voor de rest. Wij gingen met het openbaar vervoer en waren er dus al iets eerder. Achteraf hebben we daar niet veel meer extra lol aan overgehouden, aangezien het weer tegenzat. Welkom in Nederland, zeggen we dan. Na een eeuwigheid in de Mac te hebben gezeten, liepen we maar richting het Italiaanse restaurant waar we de anderen zouden zien.

Al snel zou blijken dat de rest er nog lang niet zou zijn. Ik doe het graag en zeg het daarom in dit stukje nog een keer: I told you so! Binnen een halfuur ben je niet van Nieuwegein in Amsterdam. Een les om de volgende keer iets eerder te vertrekken. Gelukkig kwam de rest van onze redactie binnen toen Jorgie, Cynthia en ik alweer bijna aan ons tweede drankje begonnen. Iedereen nam een plaatsje aan de tafel en voor we er erg in hadden, was iedereen begonnen aan het avondmaal.

Toen werd het tijd om maar eens richting RTL Late Night te lopen. De talkshow met Humberto Tan (nog wel) wordt opgenomen in Hotel Schiller aan het Rembrandtplein, een prachtige locatie. We lieten onze tickets zien en vervolgens moesten we lang wachten voor we naar binnen mochten. Normaal ben ik nooit zo geduldig, maar aangezien mijn telefoon net was uitgevallen, kon ik alle tijd goed gebruiken. Toen de tijd daar was, konden we na een korte wandeling door de metaaldetector naar binnen. De studio leek aanvankelijk groter dan op televisie. We werden ergens neergezet en keken nog even met het hele publiek naar het einde van The Voice.

Na de Voice ging het eindelijk beginnen. Niet alleen Humberto en Jan gingen ons verblijden met hun aanwezigheid, maar ook Tommie Christiaan, Janieck Devy, Fien en Igmar van Qmusic en oud-schaatsers Gianni Romme, Jan Bos en coach Henk Gemser die ons opwarmden voor de olympische winterspelen. Jan en Tommie zongen carnavalskrakers, maar dan vermomd als ballad en Pluk van de Petteflet (Janieck) zong ook een liedje. Als jullie de hele aflevering willen kijken, die staat vast nog wel ergens online.

Kortom, het was een gezellige middag/avond! We hebben lekker gegeten en natuurlijk een leuk kijkje achter (en op) de schermen meegemaakt. De Mediagroep heeft ook nog wel wat geleerd van RTL Late Night, hopelijk zal iedereen dat snel zien, bij de volgende aflevering van ADHD (Anna Draait Helemaal Door).

Loes van der Woerdt

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links