Anna van Rijn Kanaal

Laura excelleert op WK Office

De 17-jarige Laura van der Schoor uit 6V heeft deze zomervakantie niet alleen maar genoten, maar ook haar brein goed benut. Ze deed dit jaar mee met het WK Microsoft Office in Orlando, Florida.

Ze heeft het tripje naar het WK niet zomaar gekregen. Tijdens het Nederlands Kampioenschap Microsoft behaalde zij een fantastisch eerste plek op het onderdeel Excel. Met een maximale score van 1000 punten in 7 minuten en 14 seconden (er stond 50 minuten voor), had ze haar ticket naar de Verenigde staten in de pocket. Ze heeft een geweldige ervaring opgedaan. Van de tweehonderd  leerlingen uit ruim tachtig landen heeft ze maar liefst de achtste plaats weten te veroveren.

Het Anna van Rijn geeft leerlingen gratis toegang tot de Microsoft Imagine Academy. Elke donderdag kan je oefenen met Word, Powerpoint of Excel. Je komt bij deze cursussen vooral achter alle functies van deze onderdelen. Als je denkt dat je genoeg kennis hebt, mag je examen doen. Je moet bij deze examens in een bepaalde tijd een zo hoog mogelijke score behalen.

Ben je benieuwd naar Laura’s ervaring in Amerika?  Neem dan vooral even een kijkje op haar blog (www.lauravanderschoor.wordpress.com ) waar ze haar ervaringen heeft gedeeld.

Cynthia de Keijzer en Jorgie Hendriks

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links