Anna van Rijn Kanaal

Korte carrière op het Anna

Na maar liefst een half jaar natuurkunde gegeven te hebben, heeft meneer Batenburg op woensdag 1 februari afscheid genomen van het Anna van Rijn College. Tot grote teleurstelling van veel leerlingen en docenten. ,,Ik krijg nu de kans om mijn droom uit te laten komen en van mijn hobby mijn beroep te maken. Die kans laat ik niet lopen,” aldus Tamas Batenburg. En die droom gunt Anna hem dan ook. carrière

De reacties van de leerlingen op de vervanger van de gepensioneerde meneer Eeken bleken zeer positief. Batenburg kwam al snel bekend te staan als een natuurkundeleraar die goed kon uitleggen, wat op zich natuurlijk een standaardvereiste is voor een leraar. Maar het Anna heeft zo haar verhalen over het aannemen van nieuwe docenten. Batenburg wist gelukkig waar hij het over had, en kon het op een goede manier overbrengen. Het nieuws dat hij weg zou gaan, was dan ook een klap in het gezicht van de leerlingen. ,,Heb je gehoord dat meneer Batenburg weggaat?” Huh? Wat? Nee! Waarom?!” Zo, ongeveer, ging het een paar pauzes achter elkaar.

Maar meneer Batenburg heeft nu eenmaal gekozen voor een baan die hem veel leuker lijkt, en daar wil hij echt graag voor gaan. Zijn vertrek was namelijk al uitgesteld. Hij wilde eerst zeker weten dat de examenklassen een goede vervanger zouden krijgen, dus heeft hij zijn nieuwe baan nog even laten wachten. ,,Het begon bij een bedrijf dat vroeg of ik een technisch probleem voor ze wilde oplossen. Dus dat heb ik gedaan, en toen boden ze mij een nieuwe baan aan.” Lekker simpel, daar houden we van. Zijn droombaan gaat over programmeren, iets wat meneer Batenbrug graag doet in zijn vrije tijd. Er moet een chip worden ontwikkeld waar het treinverkeer z’n voordeel mee kan doen. ,,Nu ga ik treintjes bouwen!” zegt Batenburg lachend.  En daar wenst het Anna hem veel plezier mee.

Zijn vervanger voor de examenklassen wordt, ironisch genoeg, meneer Eeken! Voor de andere klassen met natuurkunde blijft het nog even een verassing. Ondanks dat we hem gaan missen, wensen we Batenburg veel plezier bij zijn nieuwe baan.

Shrila Sewnarain Sukul

 

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links