Anna van Rijn Kanaal

Het Anna ontBOSt

Als ik zeg: “Duits docent, voornamelijk in de bovenbouw, deed mee aan de Mediagroep Challenge Week met zijn karaoke-optreden.” Hebben jullie dan al een idee over wie ik het heb? Ik heb het over meneer Bos natuurlijk! Sinds dit jaar is meneer Bos niet meer werkzaam bij het Anna van Rijn College. Hij heeft een baan aangenomen op een andere school, dichter bij huis. Maar wie gaat ons nu lesgeven?

Zoals ik al eerder vertelde is meneer Bos sinds dit schooljaar (2019-2020) weg van onze school. Na al die jaren gewend te zijn aan meneer Bos die lesgaf, is dit wel weer even wennen. Dit jaar krijgen wij namelijk een nieuwe docent. Ik weet niet of jullie al over hem gehoord hebben, maar zijn naam is meneer Kronemeijer.

Jullie denken nu misschien: “Hè, meneer Kronemeijer, wie is dat? Ik heb hem namelijk nog nooit zien rondlopen in de gangen van onze school.” Dat kan kloppen, meneer Kronemeijer is pas per 1 oktober 2019 actief op onze school.

Maar als meneer Kronemeijer er nog niet is, hoe zit het dan met de klassen die hem als docent hebben? Nou, de lessen Duits worden tijdelijk opgevangen door mevrouw De Graaf en mevrouw Van Wijk. Voor sommige klassen worden de lessen niet opgevangen, zij starten de lessen Duits pas als meneer Kronemeijer begint met zijn baan op het Anna.

Het wachten is dus op meneer Kronemeijer. In de tussentijd kunnen we aan het idee wennen dat meneer Bos niet meer op onze school werkzaam is. Ik wens meneer Bos veel plezier met zijn nieuwe baan en hoop dat meneer Kronemeijer het leuk krijgt op het Anna. Voor zowel meneer Bos als meneer Kronemeijer: succes!”

Demi Luijten

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links