Anna van Rijn Kanaal

Go West met de Revue 2016!

Je hebt vast wel de posters gezien, want ja, het is weer zover: de Revue komt eraan! En we hebben er allemaal weer zin in! Er zijn dit jaar maar liefst zestien talentvolle acts die meedoen met de show. Van leerling tot leraar, ze laten allemaal zien wat hun talenten zijn. En wat is er leuker dan je leraar of klasgenoot helemaal los te zien gaan op het podium?

De Revue heeft een lange traditie op het Anna. Het is de klassieke win-winsituatie: voor de artiesten is het leuk om voor een volle zaal hun talenten te laten zien, maar voor het publiek is het ook genieten. Want vergis je niet, je moet wel wat kunnen om de audities te overleven. Zang, dans, toneel, je ziet het allemaal bij de Revue. Ook dit jaar is er weer een mix van ervaren deelnemers en debutanten die alle moed bij elkaar hebben geraapt om de confrontatie met het publiek aan te gaan. En daarvoor worden ze altijd beloond met een daverend applaus.

Al vanaf het begin van het schooljaar doet de Revue Crew echt zijn uiterste best om de show helemaal fantastisch te maken. De lat ligt inmiddels behoorlijk hoog (remember de Tropical Revue van vorig jaar), maar elk jaar krijgen ze het weer voor elkaar, dus gaat het dit jaar vast ook weer lukken! We kunnen dus weer niet wachten om te zien wat ze nu weer allemaal uit de kast hebben gehaald. Lekker genieten van de show, lekker meezingen met de liedjes.

Neem deze keer je lasso maar mee, want het thema van de Revue is het Wilde Westen. En zoals elk jaar zorgt het decorteam voor een geweldig decor, waardoor je helemaal in de sfeer komt van cowboys en indianen. De Revue is ook altijd vol gezelligheid, omdat niet alleen leerlingen en docenten komen kijken, maar ook familie, vrienden, oud-leerlingen etc. Het is dus ook een soort Anna-reünie

De Revue vindt plaats op donderdag 17 en vrijdag18 maart. De show begint beide dagen om acht uur en eindigt rond half elf, elf uur. Kaarten kun je dagelijks kopen in de grote pauze in de aula, ze kosten €4,- per stuk. En neem gerust je vrienden mee.

Dat was voorlopig alle informatie die je nodig hebt. Wil je een indruk krijgen van de fantastische sfeer, bekijk dan de video’s van vorig jaar. We hopen dat we jullie zullen zien bij de shows!

Jorgie Hendriks en Lisa Ritfeld

 

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links