Anna van Rijn Kanaal

Examenstress Part II

Het voelt heel erg gek en een beetje onwennig. Iedereen heeft altijd gezegd dat de periode van de examens heel vrij voelt. Dat het een hele leuke en fijne tijd is. Alles wat ik tot gisteren voelde waren zweethanden en vraagtekens.

Maar gisteren, gisteren sloeg dat gevoel ineens om. Het is al een week een feit dat meer mensen niet dan wel naar de lessen gaan, of alleen nog naar de les komen om samen galajurken uit te zoeken of de docent te bedanken voor de afgelopen zes jaar.

Zo braaf als ik ben en altijd ben geweest, had ik uiteraard nooit een les gemist. Ik ga niet te veel in detail treden, maar volgens mij wordt mijn vrije gevoel perfect omschreven als ik zeg dat ik gisteren voor het eerst expres niet in een les aanwezig was. Het was de afgelopen weken toch al raar, dat gevoel van ‘dit is mijn laatste geschiedenisles ooit’. Maar vandaag was dan echt mijn allerlaatste middelbare schooldag, ooit. Nu nog ‘even’ mijn examens halen en dan vakantie. Klinkt als een makkie…

Voor nu even geen examenstress, maar dat begint straks tijdens de examentraining vast wel weer.

Anne van Hilten

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links