Anna van Rijn Kanaal

Docenten winnen laatste challenge

Afgelopen week vond op het Anna de Challengeweek plaats: een initiatief van de Mediagroep, bedoeld om de aandacht te vestigen op het Anna van Rijnkanaal en op de groep zelf. Voor Sophie is de week geslaagd. Niet alleen vond ze de challenges leuk, ze denkt er ook over de Mediagroep te komen versterken. Hieronder doet ze verslag van haar ervaringen.

Maandag in de grote pauze ging de challengeweek van start met een stoelendans. Zelf heb ik ook meegedaan en ik vond ik het heel erg leuk. Helaas heb ik niet gewonnen. Dinsdag was er een tekenwedstrijd. Die heb ik niet zo goed kunnen volgen, want ik had mijn bril niet op. Dag drie was er een de eetchallenge, pepernoteneetwedstrijd. De challenge was wel wat moeilijker dan ik dacht, want de deelnemers moesten proberen 371 gram pepernoten over te laten. Wel sprak ik nog een deelnemer die vond dat het niet eerlijk was gegaan, omdat één team een maatbeker had en dit dan te makkelijk voor hen was.

Renée, een van de toppers bij de karaoke challenge.

Op dag vier was er de karaoke challenge. Deze challenge was denk ik mijn favoriet. Zelfs meneer Bos ging zingen, dat was toch wel een hoogtepuntje. Zelf heb ik ook meegedaan met Sylke, Raphaela en Melissa. Helaas hebben we niet gewonnen, omdat we niet zoveel applaus kregen als de jongens van Huts.

Vrijdag, de laatste dag van de Challengeweek was er een race door de school tussen een team van leerlingen en een docententeam. De race was via een livestream op Instagram te volgen in de aula. Bij deze challenge heb ik niet zo goed opgelet, dus ik weet niet helemaal welke opdrachten de teams moesten uitvoeren. Wel vond ik het jammer dat de leraren hadden gewonnen.

Leerlingen in de aula volgen de race via de livestream.

Overall vond ik de Challengeweek een erg leuk iets. Ik hoop zeker dat er volgend jaar weer één is. Verder vind ik ook de merchandise van de Mediagroep erg cool!

Sofie van Ingen

 

 

 

Naschrift redactie: het letterspel, waarbij deelnemers een woord moesten raden door letters te verzamelen bij de challenges en op het Kanaal, werd gewonnen door Amarenz en Serra. Zij krijgen een week lang gratis broodjes van de Lidl.

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links