Anna van Rijn Kanaal

Docenten gaan voor goud

Op donderdag 11 april vond de Gouden stift weer plaats. De Gouden stift is een soort van competitie tussen de leraren in verschillende categorieën. Dit jaar waren er vijf categorieën: beste docent, knapste vrouwelijke docent, knapste mannelijke docent, grappigste docent en aardigste docent. Ook vond er een nominatie plaats voor het beste koppel. Leerlingen konden via een enquête stemmen. Dit jaar mochten Raphaela en ik het samen vanuit de leerlingenraad organiseren.

De uitreiking was tijdens de grote pauze in de aula. Er was een podiumpje gemaakt van bankjes en er werd muziek afgespeeld. We begonnen met het opnoemen van al de categorieën en de genomineerden voor die categorieën. Helaas waren er geen leraren in de aula en konden we zo niet hun prijs en oorkonde uitreiken. Dat was wel een beetje een faal eigenlijk, omdat we nu heel ongemakkelijk op het podium stonden te wachten op mensen die niet zouden komen. Wel waren de leerlingen enthousiast en klapten ze leuk mee. Meneer Helmerhorst was er wel om het hartje voor het beste koppel in ontvangst te nemen. Toen heeft hij Wijngaarden er ook maar bij geroepen om samen op de foto te kunnen.

Toen we de winnaars van elke categorie bekend hadden gemaakt, zijn we naar de lerarenkamer gegaan om de gouden stift en oorkonde daaruit te reiken. De winnaars per categorie waren: beste docent: meneer Helmerhorst, knapste vrouwelijke docent: mevrouw Van der Linden, knapste mannelijke docent: meneer Van Moorst, grappigste docent: meneer Van Helleman en aardigste docent: meneer Vooges.

In de docentenkamer vond ik het erg gezellig en dat maakte toch nog een beetje goed dat er niemand in de aula was. Voor volgend jaar hebben we al wat verbeterpuntjes, zoals het iets meer promoten en het eerder doorgeven aan de leraren. Ook hebben we nog wat ideeën voor andere of extra categorieën. Volgend jaar hoop ik dan ook dat het iets beter gaat. Verder vond ik het wel erg leuk om te organiseren en doe ik dat graag nog een keer.

Sofie van Ingen

 

 

 

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links