Anna van Rijn Kanaal

De Mediagroep daagt je uit!

Ooit gehoord van de Mediagroep? Het Anna van Rijnkanaal? Als we aan een paar mensen zouden vragen of ze weten wie wij zijn, zouden negen van de tien personen ‘nee’ zeggen. Daarom hebben wij de Challengeweek bedacht.

Omdat bijna niemand weet wat het Anna van Rijnkanaal is (je zit er nu op), hebben wij, de Mediagroep (de mensen die schrijven voor het Kanaal), bedacht om meer aandacht te vragen voor onze site door een week lang leuke evenementen te organiseren: de Challengeweek. Wat houdt deze zogenaamde Challengeweek in? Zoals je misschien op de posters hebt gelezen, duurt de Challengeweek van 3 december tot en met 7 december en hij vindt plaats in de aula. Elke dag is er weer een nieuwe challenge. Wat voor challenge hoor je een dag van tevoren. De winnaar van een challenge (elke dag is er een nieuwe winnaar!), krijgt als prijs een overlevingspakketje. Dus je doet wel mee voor een doel: eten!

Ook hebben we nog een prijs die je kan winnen, als je niet één van de challenges hebt gewonnen. Het heet de ‘Raad het woord’-challenge. Elke dag geeft de Mediagroep twee letters weg en aan het eind van de week, wanneer je alle letters hebt gekregen, vormen de letters samen een woord. Wie als eerst het woord heeft geraden en ook als eerst het woord heeft ingeleverd in de  reactie-mogelijkheid onder dit stukje, krijgt een week lang Lidl broodjes ter waarde van €10,-. Heb je even niet goed geluisterd en dus niet de twee letters gehoord, geen zorgen! Elke dag wordt de site geüpdatet en kan je de letters van die dag op de site vinden. Maar wel goed onthouden, want de volgende dag is zijn ze weer weg.

Iedereen veel succes, maar ook veel plezier met de Challengeweek!

De Mediagroep

De twee letters van woensdag zijn: LA.

Donderdag kun je weer een mooie prijs winnen door mee te doen met karaoke. Je kunt je inschrijven op het formulier dat hangt bij de receptie.

 

 

9 reacties

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links