Anna van Rijn Kanaal

De man met het koffertje

Een interview met meneer Deuzeman, de man die je misschien wel kent als je M&O-docent of de man met het rolkoffertje. Hij houdt dus niet van sjouwen, maar wat weten we nog meer van hem? Ik vroeg hem naar zijn hobby’s, favoriete muziek en vele andere dingen.  

Meneer Deuzeman, echtgenoot en vader van vier kinderen (drie jongens en één meisje), werkt pas sinds dit jaar op het Anna van Rijn en geeft bedrijfseconomie en M&O. Voor hem is het lesgeven eigenlijk een soort van bijbaan, want hij heeft zijn eigen bedrijf als ZZP’er. Met zijn eigen bedrijf geeft hij bedrijfseconomisch, financieel en fiscaal advies aan bedrijven en werkt hij vooral met bakkers. Daarom geeft die tijdens de les altijd wel een voorbeeld met een bakker.

Naast al het harde werken squasht hij één keer per week met een vriend van hem. Ook probeert hij elke avond naar het nieuws en de talkshow van Jeroen Pauw te kijken. Als het lekker weer is vaart hij graag met zijn boot en als het dan net iets minder weer is maakt hij graag een ritje in zijn cabrio. “M’n motor heb ik net verkocht, dus daar kan ik helaas niet meer op rijden,” verklapt hij.

Eerder heeft Deuzeman ook al in het onderwijs gezeten. Toen hij net klaar was met zijn studie, is hij begonnen als docent bedrijfseconomie en wiskunde. Maar na tien jaar was hij toe aan iets anders en toen is  hij gestopt. Daarna heeft hij altijd in het bedrijfsleven gewerkt, sinds enkele jaren tot nu als ZZP’er. Hij miste de directe gezelligheid van collega’s wel en vond het daarom leuk om op het Anna te beginnen als parttime docent.

Momenteel is hij hard aan het trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse die hij binnenkort gaat lopen. Maar hij gaat toch voor een harde beat op z’n oortjes. De muzieksmaak van meneer Deuzeman is erg breed, hij houdt van veel soorten muziek, maar is niet zo’n fan van hip-hop of R&B. In de auto luistert hij veelal naar de radio; Radio 1 of BNR (Business New Radio). Beijing, Cuba, Moskou (lopen over het Rode Plein) en een Braziliaans carnaval wil hij zeker nog een keer bezoeken in de toekomst.

Sofie van Ingen

 

 

 

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links