Anna van Rijn Kanaal

Café Chantant 2016: we want more!

Ook dit jaar werd de lerarenkamer op de laatste donderdag van januari weer omgebouwd tot een gezellig Café Chantant. Veel leerlingen, oud-leerlingen en docenten hebben mooi gezongen, een instrument bespeeld of zelfs beide!

Cafe Chantant 2016 B&WDe avond begon met een lied dat werd gespeeld door meneer Duermijer, de organisator van het Café, gevolgd door een heleboel andere talentvolle mensen. Een van hen was meneer Groenewoud, die samen met meneer Van Oortmerssen ‘Space Oddity’ speelde van David Bowie. Er kwamen ook wat stemmen langs van verschillende leerlingen die in de brugklas zitten, begeleid door mevrouw Groente op de piano. Een van deze meiden zong ‘Say Something, I’m Giving Up On You’ en Esther en Vera (zie grote foto) zongen samen ‘Hoe’ van Nielson en Miss Montreal.

De ‘Cup Song’, die gedaan werd door Toine en Finn, zorgde ervoor dat velen van ons mee gingen doen. Na oud-leerling Stephanie, die ‘If I ain’t got you’ van Alicia Keys zong, hadden we een korte pauze. Hierna kwamen nog veel andere mensen. Casper van Rijn speelde een eigen nummer, anderen speelden liedjes zoals ‘Sorry For It All’ van Dead Sara. Ook werd het nummer ‘October’ van U2 gespeeld door Lennart en we hadden zelfs een blokfluitiste die ‘My Heart Will Go On’ uit de film ‘Titanic’ speelde.

Na al deze verschillende klanken en tonen die onze oren binnen kwamen vliegen, konden we aan het einde nog eventjes gezellig bijkletsen. Wij hebben allemaal heel erg genoten van al het talent op deze school! Kortom, het was een avond vol plezier en we hopen jullie volgend jaar ook te zien en te horen!

Marina van den Bosch & Simke Havinga

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links