Anna van Rijn Kanaal

Brugklassers allemaal uit hun dak

Op 24 maart 2016 hebben alle brugklassers van het Anna van Rijn Lyceum en Mavo een schoolfeest gehad. Het thema was ‘glitter and glamour’ Alle leerlingen sprongen en dansten de hele avond op de dansvloer. Zelfs de mentoren en juniormentoren gingen helemaal los. Ook werden er Kings en Queens van het schoolfeest gekozen. Het was een geweldige avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Toen we de hoofdingang binnen kwamen was er een prachtige rode loper neergelegd. Je jas werd opgehangen in een garderobe. Wanneer je doorliep naar de aula kwam mevrouw Van der Linden meteen naar je toe gerend met een glitterspuitbus voor in je haar zodat alles matchte bij het thema.

Halverwege de avond werden de mentoren uitgenodigd om op het nummer Kabouterdans te dansen, en ze deden het super goed! Later werden ook nog eens de juniormentoren gevraagd om te dansen op het nieuwe lied van K3: 10.000 luchtballonnen. De DJ was echt zo cool, we konden zelfs onze eigen nummers aanvragen.

En dan de Kings en Queens van het schoolfeest! Er waren drie categorieën: de King en Queen met de beste outfit, de King en Queen die het beste konden dansen en de leraar King of Queen.

Na de prijsuitreiking werd dit gevierd met een polonaise met alle leerlingen en junior mentoren en mentoren. Het was een geweldig leuk feest!!

Tristan Zwaan

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links