Anna van Rijn Kanaal

Annakan of tog niet?

Ik weet het noch alsof het de dach van vorige week Donderdag waz, 5tien November 2018. Een groep gemotiveerde leerlingen deeden fol overtuiching mee aan het Viaans dikthee.

Roeben, Valery, Siena, Ieris, Ticho, Sofy, Bard en nikky. Voor dat wij aan deze inmogelijke taak konden begonnen, Was het eerst teit voor wat geoefen en pietza. Naast veel gezeligheid hing er ook wat spanning in lokaal nulpuntéénentwintig. Zou het ons lukken om er met de tiempreis vandoor te gaan, of miss zelvs met de individueele prys? Vol goed vertrouwen en iets te veel pietza van pietzeria Freeswijk gingen we op pat op naar vianen.

1maal aangekomen, verdeelde wij onszelf in 2 tiems. Tiem 1: 5V + meneer Oortmerssen genaamt de Streijders. Tiem 2: 6V genaamt de Coûte-que-coûtes.

Het titel: ‘Aan de Lek’ ging bij mij blijkbaar geleik fout. ‘Aan De Lek’ werdt helaas niet goedgerekent.  Verder was ik erg tevreden en iets te poositief over hoe het dictee bij mij was gegaan. Vol trots ging ik de weddensgap met meneer Oortmersen aan; mogt ik laatste werden, zal ik een stukje schrijven voor het annakannietkanaal. En Ja hoor, zoals u misschien al kan zien aan mijn spelingtalend… gewert ik laatste. heel goed gedoen!

Teidens de wachtteid voor het nakijken van de spellingsvoutbevattendedictees, hebben we gehoopt dat ons nummertje gedraait werdt op het rat van voortuin. Hier zijn wij wel in preizen gevallen: een pak sjokola ter waarde van 20 send!

Mijn medekanniedaten, die duidelijk meer verstant heben van de nederelandsche taal, deden het daarintegen erg good. Waar ik 24 fouten heb behaald, hebben meneer oortmerssen en ieris kreikamp 12 fouten weten te skoren. Het tiem de Streijders heeft dan oook de tiemprijs gewonnen, een overheerleike taard! Dat mogen ze vaker gedoen!

nikkie, een egt talent

 

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links