Anna van Rijn Kanaal

Alleen muur kan Daan Smith stoppen

Er is een nieuwe LO-docent bij ons op school, genaamd Daan Smith. Daan Smith is zelf een hele fanatieke docent, die met veel plezier lesgeeft aan iedereen op onze school. Ik was best wel benieuwd naar wat hij het liefste doet in zijn vrije tijd en daar heb ik antwoord op!

Meneer Smith is heel erg fanatiek en heeft super veel energie. Hij heeft zelf BSM gedaan toen hij op de middelbare school zat, waardoor hij geïnspireerd raakte om docent te gaan worden. Na zijn middelbare school heeft hij de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) gedaan in Amsterdam. Zijn doel is om nog veel verder te komen in zijn favoriete sport basketbal en later een goede coach te worden (als hij een jaar of 40 is).

Meneer Smith werkte hiervoor op de middelbare school ‘Houtens’ in Houten. Dat was een tijdelijke baan. Op die school werkte een collega die wist dat het Anna van Rijn een leuke school was om les te geven en dat er een vacature vrij was. Meneer Smith heeft op de vacature gereageerd en er was plek!

Meneer Smith heeft uiteraard een favoriete sport binnen de LO-wereld, namelijk basketbal. Daar ligt zijn passie al heel erg lang. Hij is (om het zwaar uit te drukken) verslaafd geraakt aan sport. Hij speelt op hoog niveau basketbal, in de promotiedivisie bij New Stars in Nieuwegein. Hij hoopt dat nog vele jaren te kunnen blijven doen. Andere onderdelen binnen LO vindt hij ook superleuk, maar zijn voorkeur gaat toch echt uit naar basketbal!

Meneer Smith dacht vroeger nooit dat hij LO-docent zou worden, want hij wilde eerst heel graag kok worden. Op de middelbare school is hij steeds meer gaan sporten, want dat werd steeds meer zijn passie. Zijn docent was leuk en gaf op een hele leuke manier les. Dat motiveert sowieso al! (Dat ken ik, ik word nu ook heel erg gemotiveerd door meneer Smith!)

Daan Smith was aan het begin van het jaar een tijdje absent, dit omdat hij tijdens een basketbalwedstrijd tegen een muur is gebotst. Hij rende in volle sprint naar de overkant om een lay-up te maken, maar iemand achter hem duwde hem, waardoor hij tegen de muur aan knalde. Hij was twintig minuten buiten bewustzijn en werd pas wakker in het ziekenhuis.

Meneer Smith brengt het liefste heel veel tijd door met vrienden en familie. Hij is bijna nooit thuis (alleen om te slapen). Hij vindt het overigens ook heel erg leuk om te hardlopen.

Tristan Zwaan

Voeg een reactie toe

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links

Wees de eerste bij nieuwe content!

Krijg een seintje als er nieuwe content is geplaatst! Meld hieronder gratis aan!

Volg ons ook op:

Handige links